MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Śmiertelny wypadek w Tatrach na Orlej Perci. Turysta spadł Żlebem Honoratka

Śmiertelny wypadek w Tatrach na Orlej Perci. Turysta spadł Żlebem Honoratka

Śmiertelny wypadek w Tatrach na Orlej Perci. Turysta spadł Żlebem Honoratka

Śmiertelny wypadek w Tatrach na Orlej Perci. Turysta spadł Żlebem Honoratka

Polecamy

Bolą cię stawy? Jedz te produkty! Zobacz, co polecają specjaliści

HIT DNIA
Bolą cię stawy? Jedz te produkty! Zobacz, co polecają specjaliści

To naturalny lek na trawienie i dnę moczanową. Zmniejsza ból, oczyszcza i uspokaja

To naturalny lek na trawienie i dnę moczanową. Zmniejsza ból, oczyszcza i uspokaja

Dodajesz to do kawy i chudniesz w oczach. Spala tłuszcz i ułatwia robienie kupy

Dodajesz to do kawy i chudniesz w oczach. Spala tłuszcz i ułatwia robienie kupy