MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynata słodko-kwaśna: otrzyj skórkę i wyciśnij sok z 1...
fot. draw05/123RF

Jaka marynata do mięsa na grilla, a jaka do warzyw? Sprawdź przepisy na marynaty do karkówki, kurczaka, żeberek, ryby, tofu i grzybów

Marynata do karkówki

Marynata słodko-kwaśna: otrzyj skórkę i wyciśnij sok z 1 pomarańczy, dodaj 1/3 szkl. miodu, 1/2 szkl. octu winnego, 1/2 szkl. oliwy z oliwek, 3 łyżki jasnego sosu sojowego, 3 łyżki sosu Worcestershire i 1 łyżkę oleju sezamowego.

Zobacz również

Obejrzeli na rynku film "Noce i dnie"

Obejrzeli na rynku film "Noce i dnie"

Krzysztof Lijewski, drugi trener Industrii: Moim zdaniem błąd był ewidentny

Krzysztof Lijewski, drugi trener Industrii: Moim zdaniem błąd był ewidentny

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach